Sondaj: 84% dintre cetăţenii ucraineni sunt împotriva concesiilor teritoriale

Ucraina nu doreşte să renunţe la pământul său, în schimbul obţinerii unei păci de moment.

533 afișări
Imaginea articolului Sondaj: 84% dintre cetăţenii ucraineni sunt împotriva concesiilor teritoriale

Sondaj: 84% dintre cetăţenii ucraineni sunt împotriva concesiunilor teritoriale

Pentru 84% dintre cetăţenii ucraineni, orice concesie teritorială către Rusia este „inacceptabilă”, arată un sondaj realizat de Institutul Internaţional de Sociologie din Kiev. Doar 10% dintre cei intervievaţi cred că pentru a obţine pacea şi a păstra independenţa este posibil să „renunţi la unele teritorii”.

În acest timp, Rusia atacă Ucraina din toate poziţiile. Forţele aerospaţiale ruse au atacat un depozit de muniţii din regiunea Dnipropetrovsk, distrugând peste 100 de rachete pentru lansatoarele multiple Himar şi ucigând „aproximativ 120 de soldaţi care păzeau instalaţia, precum şi mercenari străini şi specialişti tehnici”, a anunţat Ministerul Apărării de la Moscova.

Atacul ar fi avut loc duminică, 24 iulie. Rusia a comunicat deja în trecut că a distrus sistemele Himars furnizate Ucrainei de către SUA, dar vestea a fost întotdeauna infirmată de Kiev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici