SUA: Coreea de Nord s-ar putea pregăti pentru un alt test balistic

Coreea de Nord pare să se pregătească pentru un nou test balistic, potrivit unui oficial american al Departamentului Apărării, citat de presa internaţională.

1038 afișări
Imaginea articolului SUA: Coreea de Nord s-ar putea pregăti pentru un alt test balistic

SUA: Coreea de Nord s-ar putea pregăti pentru un alt test balistic

Oficialul de la Casa Albă ar fi transmis că în oraşul nord-coreea Kusong au fost văzute vineri mai multe vehicule ce transportau echipamente de lansare a rachetelor.

Atunci când un asemenea echipament este văzut, o viitoare lansare poate avea loc în termen de şase zile, conform oficialului.

Această dată ar coincide cu sărbătoarea de 27 iulie, ce marchează armistiţiul Războiului nord-coreean.

Coreea de Nord s-ar putea pregăti la această dată pentru un alt test balistic cu o rachetă intercontinentală sau cu una de rază medie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici