NEWS ALERT  Tokyo. Un avion de pasageri a luat foc după ce a lovit o aeronavă a Gărzii de Coastă. Aeroportul este complet închis / Pasagerii au fost evacuaţi / 5 morţi în al doilea avion

Un avion al companiei Japan Airlines care transporta pasageri a luat foc pe o pistă de pe aeroportul Haneda din Tokyo. Toate pistele de la Haneda - cel mai aglomerat aeroport din Japonia - sunt în prezent închise.

3393 afișări

UPDATE 5 din cele 6 persoane aflate la bordul zborului Gărzii de Coastă japoneze au murit.

UPDATE "A fost un iad". Un pasager a descris momentele după ce avionul a luat foc.

UPDATE Echipajul rămas la bordul zborului Gărzii de Coastă japoneze a fost găsit, dar starea lor este necunoscută, potrivit agenţiei de presă Kyodo, care citează departamentul de pompieri din Tokyo.

UPDATE Televiziunile japoneze TBS şi NHK spun că o persoană aflată la bordul avionului pazei de coastă a scăpat, în timp ce celelalte cinci persoane rămân de negăsit.

UPDATE Toţi cei 367 de pasageri au fost evacuaţi, a anunţat Japan Airlines La bord se mai aflau 12 membri ai echipajului. Ca urmare, 379 de persoane au fost evacuate, au precizat reprezentanţii companiei aviatice.

"Tocmai am asistat la un miracol", a declarat un fost pilot comercial pentru Sky News.

"Modul în care au reuşit să scoată toţi acei pasageri din avion este aproape de necrezut", spune Roger Whitefield.

Imaginile arată fumul care iese pe una dintre uşile din spate, ceea ce înseamnă că vizibilitatea în avion "trebuie să fi fost nulă".

Toţi cei 367 de pasageri şi 12 membri ai echipajului care se aflau la bordul zborului au fost evacuaţi, a anunţat Japan Airlines.

Ştire iniţială

O înregistrare video realizată de postul public de televiziune japonez NHK arată flăcări ieşind pe geamurile aeronavei.

Toţi cei 367 de pasageri aflaţi la bord au fost evacuaţi, potrivit agenţiei de presă Reuters.

Paza de coastă a ţării spune că analizează posibilitatea ca unul dintre avioanele sale să se fi ciocnit cu zborul Japan Airlines.

Mai multe înregistrări video de pe reţelele de socializare arată avionul în flăcări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici