Trei militari georgieni au fost răniţi în urma unui atac al insurgenţilor în Afganistan

Trei militari georgieni, care participă la misiunea coordonată de NATO în Afganistan, au fost răniţi uşor după ce vehiculul în care se aflau a fost atacat de insurgenţi, în apropierea unei baze aeriene la nord de Kabul, informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

223 afișări
Imaginea articolului Trei militari georgieni au fost răniţi în urma unui atac al insurgenţilor în Afganistan

Trei militari georgieni au fost răniţi în urma unui atac al insurgenţilor în Afganistan

"În cursul unui misiuni de patrulare la sud de baza aeriană Bagram, ieri după-amiază, trei militari georgieni au suferit răni minore când o motocicletă capcană a fost detonată lângă vehiculul lor", a anunţat căpitanul Tom Gresback, purtătorul de cuvânt al misiunii coordonate de NATO în Afganistan.

Georgia, care are aproximativ 870 de militari în Afganistan, este una din principalele ţări contribuitoare la misiunea Resolute Support, fiind depăşită doar de Germania, Italia şi Statele Unite.

În luna august, un militar georgian şi-a pierdut viaţa în urma unui atac al insurgenţilor afgani produs în districtul Qarabagh.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici