Trei persoane au murit în urma scufundării unei ambarcaţiuni turistice în TURCIA

Autorităţile turce au transmis că cele trei persoane date dispărute în urma scufundării unei ambarcaţiuni turistice în largul coastelor provinciei Mugla din sud-vestul Turciei au fost găsite decedate, potrivit site-ului cotidianului Daily Sabah.

865 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au murit în urma scufundării unei ambarcaţiuni turistice în TURCIA

Trei persoane date dispărute, în urma scufundării unei ambarcaţiuni turistice în Turcia (Sursa: AA Photo, Daily Sabah)

Printre persoanele decedat se numără şi proprietarul ambarcaţiunii, a anunţat cotidianul Hurriyet pe pagina electronică.

La bordul ambarcaţiunii, care purta numele Anemore, se aflau 11 persoane în momentul scufundării. Au fost salvate opt persoane, iar alte trei erau date dispărute, relata anterior agenţia de ştiri Reuters.

Cauza accidentului, care s-a produs în apropierea golfului Marmaris-Bozburun, nu este încă cunoscută.

Două persoane din cele opt salvate au necesitat îngrijiri medicale, au transmis autorităţile de salvare.

Incidentul a avut loc lângă staţiunea turistică Bozburun din districtul Marmaris.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici