Tren de LUX pe ruta Budapesta-Teheran, cu oprire inclusiv în România. Cât costă şi ce servicii oferă o călătorie - FOTO

Amatorii bogaţi de călătorii cu trenuri vechi şi destinaţii neaşteptate ar putea să-şi împlinească visul în curând, la bordul unei rame de mare lux pe ruta Budapesta-Teheran, introduse de către o filială a căilor ferate ungureşti.

15481 afișări
Imaginea articolului Tren de LUX pe ruta Budapesta-Teheran, cu oprire inclusiv în România. Cât costă şi ce servicii oferă o călătorie - FOTO

Tren de LUX pe ruta Budapesta-Teheran, cu oprire inclusiv în România. Cât costă şi ce servicii oferă o călătorie (Imagine: www.goldeneagleluxurytrains.com)

"Odată cu deschiderea recentă a Iranului către Occident, ne-am gândit că a venit momentul", a declarat luni pentru AFP Marcella Beke, directoare de vânzări la Nostalgia, un tur-operator aflat în subordinea companiei publice.

Biletul va costa între 10.000 şi 23.000 de euro pentru o călătorie, care va dura două săptămâni, dar compania promite pasagerilor un serviciu de cinci stele, cu băuturi alcoolizate gratuite, "mai puţin în Iran, unde se vor putea comanda băuturi proaspete şi bere fără alcool".

VEZI TRASEUL TRENULUI DE LUX

Itinerariul de două săptămâni va oferi multiple opriri în destinaţiii turistice, pe teritoriile Ungariei, României, Bulgariei şi Turciei. Înainte de sosirea la Teheran, călătorii vor putea să descopere oraşe iraniene ca Shiraz şi Persepolis.

Potrivit lui Beke, cele 70 de locuri aferente primei călătorii, programate în octombrie, au fost deja rezervate, în principal de către pasageri britanici şi australieni. Cinci plecări sunt deja prevăzute în 2015.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici