Trump, sceptic în ceea ce priveşte securitatea comunicaţiilor electronice. A pus din nou la îndoială acuzaţiile că Rusia ar fi încercat să influenţeze alegerile

Preşedintele-ales al Statelor Unite, Donald Trump, s-a declarat sceptic în ceea ce priveşte securitatea comunicaţiilor electronice şi din nou a pus la îndoială acuzaţiile că Rusia ar fi încercat să influenţeze alegerile prin intermediul atacurilor cibernetice, scrie The Associated Press.

984 afișări
Imaginea articolului Trump, sceptic în ceea ce priveşte securitatea comunicaţiilor electronice. A pus din nou la îndoială acuzaţiile că Rusia ar fi încercat să influenţeze alegerile

Trump, sceptic în ceea ce priveşte securitatea comunicaţiilor electronice.A pus din nou la îndoială acuzaţiile că Rusia ar fi încercat să influenţeze alegerile

Deşi postează des pe reţeaua socială Twitter, Donald Trump foloseşte rar emailul sau computerele.

"Ştii, dacă ai ceva de transmis foarte important, scrie pe hărtie şi trimite mesajul printr-un curier, prin metoda clasică. Să vă spun de ce: Niciun computer nu este sigur", a declarat preşedibtele-ales cu ocazia petrecerii de Anul Nou pe care o organizează anual.

Trump a reiterat că este sceptic în ceea ce priveşte acuzaţiile formulate de serviciile secrete americane cu privire la presupusa implicare a Rusiei în atacurile cibernetice din cursul campaniei pentru alegerile prezidenţiale din SUA, spunând că oficialii americani ar  "trebuie să fie siguri pentru că sunt acuzaţii destul de grave".

"Ştiu destul de multe despre atacuri cibernetice. Iar atacurile cibernetice sunt foarte greu de dovedit, aşa că ar putea să fie altcineva." a mai declarat preşedintele-ales.

Trump, care urmează să se întâlnească în curând cu oficiali din cadrul serviciilor de informaţii pentru a afla mai multe detalii despre presupusele ingerinţe ruse în campania din SUA, a mai declarat că "ştie lucruri pe care alţi oameni nu le ştiu. Aşă că nu pot să fie siguri de situaţie".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici