Un avion a fost lovit de un TIR condus de un român, pe o autostradă din Germania

  • Un şofer de TIR din România a fost implicat într-un accident bizar pe o autostradă din Germania
  • Pilotul elveţian a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe autostradă, după ce mototrul avionului a cedat
  • Atât pilotul cât şi şoferul român de TIR au fost răniţi uşor
5263 afișări
Imaginea articolului Un avion a fost lovit de un TIR condus de un român, pe o autostradă din Germania

Foto: WinklerTV

Accidentul bizar s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 12:00, pe podul Schwarzbachtalbrücke de pe autostrada A62, lângă localitatea Waldfischbach.  Se pare că pilotul avionului, un elveţian în vârstă de 72 de ani, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe autostradă, după ce mototrul aeronavei a cedat, potrivit Bild.
 
Şoferul român de TIR care traversa podul în acel moment, nu a putut să evite impactul.
 
Poliţia a sosit imediat la faţa locului, iar autostrada a fost blocată pe secţiunea unde s-a produs accidentul. Echipajele speciale venite la faţa locului au scos combustibilul din rezervorul avionului. Reprezentantul firmei care s-a ocupat de ridicarea avionului spune că nu a mai întâlnit un asemenea caz.
 
"Am mai tractat avioane la un aerodrom din apropiere, dar niciodată după ce au aterizat pe autostradă", declară Karl Sekoll, conform sursei citate.
 
Pagubele produse în urma accidentului se ridică la suma de 60.000 de euro. Din fericire, atât pilotul cât şi şoferul român nu au fost răniţi grav şi au primit îngrijiri la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici