Un bloc turn cu înălţimea de 116 metri a fost demolat la Frankfurt - VIDEO

Un bloc turn cu înălţimea de 116 metri a fost dinamitat controlat, duminică dimineaţă, în oraşul german Frankfurt, fiind cea mai înaltă clădire din Europa demolată în acest fel.

1935 afișări
Imaginea articolului Un bloc turn cu înălţimea de 116 metri a fost demolat la Frankfurt - VIDEO

Un bloc turn cu înălţimea de 116 metri a fost demolat la Frankfurt (Imagine: Captură Video)

Pentru demolare au fost utilizate 1.400 de dispozitive explozive, cu o greutate totală de 950 de kilograme.

Turnul de 116 metri, construit în anul 1972, s-a prăbuşit în câteva secunde, sub privirile a aproximativ 30.000 de persoane.

VEZI VIDEO AICI

Clădirea, aflată într-o zonă rezidenţială, aparţinea unei universităţi din cartierul Bockenheim, situat în vestul oraşului Frankfurt.

În locul turnului demolat duminică vor fi construite alte două edificii care vor avea înălţimea de peste 100 de metri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici