Autorul luării de ostatici din Italia, membru al 'Ndrangheta, s-a predat

Cele patru persoane care erau ţinute ostatice într-un oficiu poştal situat în apropierea oraşului italian Reggio Emilia au fost eliberate, iar agresorul s-a predat, informează site-ul cotidianului La Repubblica.

1303 afișări
Imaginea articolului Autorul luării de ostatici din Italia, membru al 'Ndrangheta, s-a predat

Un membru al 'Ndrangheta a luat ostatice mai multe persoane în Italia

Bărbatul, care era înarmat cu un cuţit, s-a predat în urma negocierilor cu autorităţile.

Un membru al grupării infracţionale Ndrangheta dat în urmărire luase ostatice mai multe persoane într-un oficiu poştal situat în regiunea Emilia-Romagna, în nordul Italiei. "Eu sunt cel condamnat la 19 ani de închisoare. Vă omor pe toţi", a strigat Francesco Amato imediat după intrarea într-un oficiu poştal din localitatea Pieve Modolena, situată la periferia orăşelului Reggio Emilia.

Bărbatul luase ostatice cinci persoane, dar una fusese eliberată pentru că se simţea rău.

Potrivit autorităţilor italiene, individul este Franceso Amato, dat în urmărire după ce în urmă cu câteva zile a fost condamnat la 19 ani de închisoare într-un proces vizând membri ai organizaţiei infracţionale 'Ndrangheta. Autorul luării de ostatici a cerut, printre altele, să discute cu Matteo Salvini, vicepremier şi ministru de Interne.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici