Un poliţist s-a baricadat în incinta unui spital psihiatric din Istanbul, ameninţând că se sinucide

Un ofiţer de poliţie înarmat, care era tratat pentru pobleme psihice, s-a baricadat în incinta unui spital psihiatric din Istanbul şi a ameninţat că se sinucide, incidentul cauzând panică şi a condus la evacuarea personalului dintr-o zonă a spitalului, anunţă The Associated Press, citând un oficial.

178 afișări
Imaginea articolului Un poliţist s-a baricadat în incinta unui spital psihiatric din Istanbul, ameninţând că se sinucide

Un poliţist s-a baricadat în incinta unui spital psihiatric din Istanbul, ameninţând că se sinucide

Anterior, presa turcă relata că bărbatul ar fi luat mai mulţi ostatici din rândul personalului medical de la Spitalul Cerrahpasa din Istanbul.

Însă informaţiile în acest sens au fost infirmate de Zekayi Kutlubay, medicul şef al unităţii medicale, care a declarat că întreg personalul departamentului de psihiatrie a fost evacuat, iar ofiţerul de poliţie era singur. Acesta a mai precizat că poliţia încearcă să-l convingă pe bărbat să nu se sinucidă.

Kutlubay a adăugat că poliţistul era tratat pentru probleme psihice de doi ani, iar arma pe care o are asupra lui nu îi aparţine.

"Este singur în sală. Nu este vorba de o luare de ostatici", a precizat medicul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici