Un spital din Pennsylvania a deschis un centru de triere de urgenţă pentru gripă într-un cort - VIDEO

Spitalul Lehigh Valley-Cedar Crest din Allentown, al treilea cel mai populat oraş din Pennsylvania, a deschis un centru de triere de urgenţă, într-un cort, în urma unei creşteri a numărului de persoane care prezintă simptome de gripă.

138 afișări
Imaginea articolului Un spital din Pennsylvania a deschis un centru de triere de urgenţă pentru gripă într-un cort - VIDEO

Un spital din Pennsylvania a deschis un centru de triere de urgenţă pentru gripă într-un cort

Patru locuitori din statul Pennsylvania, în nord-estul Statelor Unite, au murit în urma unor complicaţii cauzate de virusul gripei, a anunţat Departamentul pentru Sănătate. Sezonul gripei este în toi în această zonă şi pare să fie mai "extrem" decât de obicei, relatează postul NBC10 Philadelphia în pagina electronică.

Ca măsură de răspuns faţă de apariţia timpurie a sezonului de gripă, Lehigh Valley Hospital-Cedar Crest a fost nevoit să deschidă un spaţiu destinat îngrijirii numărului în creştere de persoane care prezintă simptome de gripă.

"Dacă putem să îi scoatem din ED (Departamentul de Urgenţe) şi să îi punem într-un mediu în care fiecare poartă mască şi poate fi protejat, este mai sigur pentru ei şi, cu siguranţă, mai sigur pentru personalul" medical, a declarat Terry Burger, director pentru controlul infecţiilor.

Cortul mobil este instalat în exteriorul Departamentului de Urgenţe, precizează NBC10 Philadelphia.

O măsură similară a fost adoptată în timpul unei epidemii de gripă cu virusul H1N1, în trecut, potrivit unor oficiali citaţi de post.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici