Vaccinarea pentru călătoriile aeriene interne în SUA nu e o ipoteză

Cerinţa de vaccinare pentru călătoriile aeriene interne nu este luată în considerare, în acest moment, afirmă Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor.

310 afișări
Imaginea articolului Vaccinarea pentru călătoriile aeriene interne în SUA nu e o ipoteză

Vaccinarea pentru călătoriile aeriene interne în SUA nu e o ipoteză

Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor nu ia în considerare în prezent recomandarea unui mandat de vaccinare pentru zborurile interne, a declarat directorul CDC, Rochelle Walensky, conform Reuters.

„Cu siguranţă, zborurile interne au fost un subiect de discuţie, dar nu este ceva ce revizuim în acest moment", a declarat Walensky la National Public Radio.

Walensky a răspuns la o remarcă a dr. Anthony Fauci, cel mai mare expert guvernamental în boli infecţioase, potrivit căruia ar trebui să se ia în considerare un mandat de vaccinare pentru călătoriile aeriene interne, pe fondul unei creşteri a cazurilor de coronavirus care a dus la întreruperi pentru companiile aeriene unde lipsesc membrii echipajului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici