VIDEO | Cel puţin trei morţi şi 14 răniţi în statul american Texas, după trecerea Uraganului Harvey

Cel puţin trei persoane au murit, iar alte 14 au fost rănite în statul american Texas după trecerea Uraganului Harvey, anunţă autorităţile regionale.

1439 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cel puţin trei morţi şi 14 răniţi în statul american Texas, după trecerea Uraganului Harvey

Cel puţin un mort şi 12 răniţi în statul american Texas, din cauza Uraganului Harvey

UPDATE 10:35 Cel puţin trei morţi şi 14 răniţi în statul american Texas, după trecerea Uraganului Harvey

Roy Laird, un reprezentant al pompierilor din Rockport, a declarat că trei persoane au murit în comitatul Aransas din statul Texas.

Aproximativ 300.000 de locuinţe şi sedii ale firmelor au rămas fără electricitate.
Uraganul Harvey, de categoria 4, a generat ploi torenţiale şi rafale de vânt cu viteze de până la 210 km/h în statul Texas, distrugând case, maşini, doborând copaci şi stâlpi de electricitate şi provocând inundaţii de amploare.

Cel puţin un mort şi 12 răniţi în statul american Texas, din cauza Uraganului Harvey

Cel puţin o persoană a murit, iar alte 12 au necesitat îngrijiri medicale în statul american Texas după trecerea Uraganului Harvey, anunţă autorităţile regionale.

Un bărbat a murit în urma unui incendiu provocat de furtună, în comitatul texan Aransas.

Alte cel puţin 12 persoane au fost rănite din cauza furtunilor generate de Uraganul Harvey.

Uraganul Harvey, de categoria 4, a generat ploi torenţiale şi rafale de vânt cu viteze de până la 210 km/h în statul Texas, distrugând case, maşini şi provocând inundaţii de amploare.

Zeci de mii de locuinţe au rămas fără electricitate din cauza furtunilor.

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici