VIDEO | Mai mulţi răniţi, în urma unui accident feroviar produs în sudul Germaniei

Mai multe persoane au fost rănite după ce două trenuri au intrat în coliziune, luni după-amiază, în apropierea Gării centrale din oraşul Augsburg, în sudul Germaniei, relatează site-ul revistei Focus.

215 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Mai mulţi răniţi, în urma unui accident feroviar produs în sudul Germaniei

VIDEO | Mai mulţi răniţi, în urma unui accident feroviar produs în sudul Germaniei

Două vagoane ale unor trenuri regionale care circulau din sensuri opuse s-au lovit, într-o zonă de macazuri, la intrarea în Gara centrală din Augsburg.

Potrivit autorităţilor, trei călători şi un mecanic de locomotivă au fost răniţi în accident.

În unul dintre trenurile regionale se aflau 13 călători şi mecanicul, în timp ce în celălalt tren nu erau deloc călători.

Autorităţile germane cercetează circumstanţele producerii accidentului feroviar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici