VIDEO | Un individ a atacat mai multe persoane în oraşul francez Toulouse, rănind şi trei ofiţeri de Poliţie

Un individ a atacat, joi, mai mulţi oameni în oraşul francez Toulouse, rănind două persoane şi trei ofiţeri de poliţie în timp ce striga ”Allahu Akbar”, relatează Daily Mail.

723 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Un individ a atacat mai multe persoane în oraşul francez Toulouse, rănind şi trei ofiţeri de Poliţie

VIDEO | Un individ a atacat mai multe persoane în oraşul francez Toulouse, rănind şi trei ofiţeri de Poliţie

Individul, un bărbat de 42 de ani ce ar fi avut în trecut unele probleme psihice, a început să lovească mai mulţi trecători de pe o stradă din Toulouse. Acesta a reuşit să rănească şi trei ofiţeri ai Poliţiei, înainte să fie arestat. În tot acest timp, martorii relatează că atacatorul striga ”Allahu Akbar”. Incidentul a avut loc la ora locală 16 (17, ora României).

În momentul în care a forţele de ordine încercau să-l încătuşeze, individul a opus rezistenţă şi a continuat şă strige ”Allahu Akbar”, iar ulterior a izbucnit în lacrimi.

”Vorbeam cu nişte prieteni şi el a sărit pe noi. Mi-a prins fiul şi mi-a bătut fiica, iar apoi am fugit”, a afirmat unul dintre martori.

Două persoane rănite au fost transportate la spitalul din Toulouse. Alţi trei poliţişti au suferit răni uşoare, primind îngrijiri medicale pe loc. Nu au fost raportate decese.

Poliţia franceză a anunţat că individul a fost externat dintr-un centru pentru oameni cu probleme psihiatrice în luna aprilie.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici