Vladimir Putin l-a decorat pe Serghei Lavrov la împlinirea vârstei de 65 de ani

Preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a oferit o medalie pentru merite deosebite în politica externă ministrului său de Externe, Serghei Lavrov, la împlinirea vârstei de 65 de ani, relatează Moscow Times, în ediţia electronică.

899 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin l-a decorat pe Serghei Lavrov la împlinirea vârstei de 65 de ani

Vladimir Putin l-a decorat pe Serghei Lavrov la împlinirea vârstei de 65 de ani (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Într-un decret publicat luni, Putin l-a decorat pe Lavrov, care a fost ministru de Externe mai bine de un deceniu, cu Ordinul de Merit al Rusiei. Preşedintele a semnat decretul sâmbătă, când ministrul a împlinit 65 de ani.

Lavrov a fost decorat şi de liderul Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kirill, care i-a oferit ordinul Serghei de Radonej, a anunţat luni agenţia Tass.

"Vă ştiu ca pe un bărbat cu principii morale stricte, ca un patriot activ care rămâne credincios datoriei sale", a afirmat patriarhul.

Diplomat de carieră şi fost ambasador la ONU, Lavrov a fost cel care a reprezentat politica externă a Rusiei de la primul mandat al lui Putin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici