Washingtonul se pregăteşte pentru festivităţile învestirii în funcţie a viitorului preşedinte de la Casa Albă, Donald Trump

Capitala americană Washington se pregăteşte pentru ceremoniile ce vor avea loc, cu ocazia învestirii în funcţie a viitorului preşedinte de la Casa Albă, Donald Trump, informează Euronews.

1335 afișări
Imaginea articolului Washingtonul se pregăteşte pentru festivităţile învestirii în funcţie a viitorului preşedinte de la Casa Albă, Donald Trump

Washingtonul se pregăteşte pentru festivităţile învestirii în funcţie a viitorului preşedinte de la Casa Albă, Donald Trump (Imagine: Ilie Fugaru/ Arhiva Mediafax Foto)

Viitorul lider al Statelor Unite a folosit platforma de socializare Twitter pentru a solicita cetăţenilor americani să participe la festivităţile ce vor avea loc vineri, în momentul în care va deveni cel de-al 45-lea preşedinte al Casei Albe.

Poliţia americană se aşteaptă ca la ceremonia de depunere a jurământului lui Donald Trump să ia parte un public vast.

Conform comitetului lui Trump de organizare, aproximativ două milioane de persoane ar putea participa, deşi poliţia a comunicat că se aşteaptă ca în jur de 900.000 de oameni să asiste.

Garduri şi bariere au fost amplasate pentru siguranţa celor care speră să surprindă un moment istoric al SUA.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici