Zeci de imigranţi care încercau să ajungă pe mare în Marea Britanie, salvaţi de autorităţile belgiene

  • Autorităţile belgiene au salvat 49 de imigranţi care încercau să ajungă pe mare în Marea Britanie
  • Ambarcaţiunea cu care se deplasau risca să se scufunde în Canalul Mânecii
  • Cei mai mulţi imigranţi sunt de origine vietnameză
278 afișări
Imaginea articolului Zeci de imigranţi care încercau să ajungă pe mare în Marea Britanie, salvaţi de autorităţile belgiene

Autorităţile belgiene au salvat, miercuri dimineaţă, 49 de imigranţi, cei mai mulţi de origine vietnameză, care încercau să ajungă în Marea Britanie traversând Canalul Mânecii, informează Agenţia France-Presse şi cotidianul Le Figaro.

Unii imigranţi au transmis apeluri de salvare, în contextul în care ambarcaţiunea cu care se deplasau prezenta risc de scufundare.

Ambarcaţiunea a fost localizată cu un elicopter, iar imigranţii au fost preluaţi de alte nave şi aduşi în Portul belgian Zeebruges. "Starea de sănătate a imigranţilor este în general bună, deşi unii prezentau semne de hipotermie", a transmis Poliţia belgiană.

Autorităţile belgiene suspectează că ambarcaţiunea cu imigranţi plecase din Franţa, un lucru care urmează să fie determinat de anchetă.

Cei mai mulţi dintre imigranţii salvaţi sunt de origine vietnameză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici