Zelenski îi critică pe oficialii care comentează tacticile militare ale Ucrainei: Este sincer iresponsabil

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, le-a cerut joi oficialilor guvernamentali să nu mai vorbească cu reporterii despre tacticile militare ale Kievului împotriva Rusiei, afirmând că astfel de remarci sunt "sincer iresponsabile".

14125 afișări
Imaginea articolului Zelenski îi critică pe oficialii care comentează tacticile militare ale Ucrainei: Este sincer iresponsabil

În urma unor explozii majore care au distrus marţi o bază aeriană rusă din Crimeea, ziarele New York Times şi Washington Post au citat oficiali neidentificaţi care au afirmat că forţele ucrainene sunt responsabile. Guvernul de la Kiev, pe de altă parte, a refuzat să spună dacă a fost în spatele exploziilor, informează Reuters.

"În război cu siguranţă nu este momentul pentru vanitate şi declaraţii zgomotoase. Cu cât veţi divulga mai puţine detalii despre planurile noastre de apărare, cu atât mai bine va fi pentru punerea în aplicare a acestor planuri de apărare", a declarat Zelenski într-un discurs de seară.

"Dacă vreţi să generaţi titluri zgomotoase, acesta este un lucru sincer iresponsabil. Dacă doriţi victoria Ucrainei, este altceva, şi ar trebui să fiţi conştienţi de responsabilitatea pe care o aveţi pentru fiecare cuvânt pe care îl spuneţi despre planurile de apărare sau de contraatac ale statului nostru".

Zelenski a adresat aceste comentarii oficialilor de stat, locali şi militari, precum şi altor persoane despre care a spus că vorbesc despre evenimentele de pe front.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici