Zoran Milanovici va discuta cu Werner Faymann despre criza imigranţilor

Premierul Croaţiei, Zoran Milanovici, se va întâlni joi cu Werner Faymann, cancelarul Austriei, pentru a discuta despre criza imigranţilor, anunţă surse citate de site-ul agenţiei Hina.

152 afișări
Imaginea articolului Zoran Milanovici va discuta cu Werner Faymann despre criza imigranţilor

Zoran Milanovici va discuta cu Werner Faymann despre criza imigranţilor (Foto: AFP / Mediafax Foto)

"Premierul Zoran Milanovici se va întâlni joi cu Werner Faymann pentru a discuta despre criza refugiaţilor", declară un oficial guvernamental croat.

Un prim grup de 40 de imigranţi a ajuns miercuri dimineaţă în Croaţia, după ce a traversat Serbia. Imigranţii, dintre care cei mai mulţi speră să ajungă în Germania, au călătorit cu autobuzul din oraşul Presevo, situat în sudul Serbiei, la graniţa cu Macedonia.

Autorităţile croate au lansat operaţiuni pentru deminare în zonele de la frontiera cu Serbia, prin care se deplasează imigranţii în drumul lor spre ţările membre UE.î

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici