Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 14 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

174 afișări

Plenul CSM a amânat validarea rezultatelor concursului pentru numirea lui Lucian Netejoru în funcţia de şef al Inspecţiei Judiciare. Netejoru a obţinut, la concursul din martie susţinut în faţa comisiei CSM, un nou mandat, el fiind şi singurul candidat.

Federaţia "Spiru Haret" îl acuză pe ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, că a emis ieri un ordin prin care schimbă calendarul admiterii în învăţământul liceal de stat, cu toate că unele etape ale admiterii sunt deja în desfăşurare, actul nefiind discutat cu partenerii sociali.

Executivul ar putea adopta, în şedinţa de azi, o ordonanţă de urgenţă care reglementează contribuţiile de asigurări sociale de sănătate şi reducerea cotei de TVA de la 9 la 5% pentru produsele alimentare montane, bio şi tradiţionale.

Peste 150 de percheziţii au loc în România, precum şi în Italia, Spania, Franţa şi Ungaria, la o grupare formată din sute de persoane care procurau ilegal cantităţi mari de peşte şi le vindeau în România. 30 de tone de peşte, impropriu consumului, au fost confiscate.

Cel puţin cinci persoane au decedat, o alta este dată dispărută, iar zece au fost rănite, în urma coliziunii în zbor între două hidroavioane în sud-estul statului Alaska, potrivit CNN. Unul dintre hidroavioane, la bordul căruia se aflau un pilot şi zece pasageri, se întorcea la bază după un zbor de agrement deasupra parcului natural Misty Fjords

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici