Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 22 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

159 afișări

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie sunt aşteptaţi, azi, să pronunţe decizia definitivă în dosarul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a fost achitat în primă instanţă. La ultimul termen, procurorii au cerut rejudecarea procesului.

Augustin Lazăr, în vârstă de 63 de ani, îşi încheie în această săptămână, pe 27 aprilie, mandatul de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Lazăr a fost numit procuror general al României pe 28 aprilie 2016 de actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis, la propunerea ministrului tehnocrat al Justiţiei, Raluca Prună.

Poliţiştii din Braşov sunt în alertă şi caută o femeie de 40 de ani, care, în timp ce se afla aseară cu familia în pădurea din apropierea satului Zizin, a plecat cu fiul ei de 3 ani, la plimbare, şi nu s-au mai întors.

Actorul Volodimir Zelenski se clasează pe primul loc în al doilea tur al scrutinului prezidenţial din Ucraina, devansându-l pe preşedintele în funcţie, Petro Poroşenko, conform sondajelor efectuate la ieşirea de la urne.

Autorităţile din Sri Lanka anunţă că 290 de persoane au murit şi cel puţin 500 au fost rănite în urma exploziilor care au vizat cinci hoteluri şi trei biserici din oraşele Colombo, Negombo şi Batticaloa, potrivit BBC. 24 de persoane au fost arestate până acum în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici