Video ŞTIRILE OREI 09.00, 23 August 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

525 afișări

Social-democraţii se reunesc azi, la Parlament, de la ora 12.00, în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre organizarea Congresului de mâine, dar şi despre propunerile de miniştri pe care liderul PSD urmează să i le trimită lui Klaus Iohannis.

Elevii care nu au reuşit să ia bacaluareatul în sesiunea din vară, vor susţine, azi, proba de proba scrisă obligatorie a profilului, respectiv matematică şi istorie. Peste 43.500 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine probele din a doua sesiune (august - septembrie) a examenului naţional de Bacalaureat 2019.

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a transmis, ca răspuns la interpelarea unui deputat PNL, că până la finalul anului vor fi realizate lucrări de reparaţii la aproximativ 500 de vagoane de călători. Totodată, CFR are în vedere modernizarea a circa 1.001 km de cale ferată pentru creşterea vitezei.

Ministerul de Externe avertizează românii care se află sau călătoresc în Grecia, că în mai multe regiuni există un risc ridicat de incendii de vegetaţie, din cauza temperaturilor ridicate şi a intensificărilor de vânt. Totodată în Spania au fost înregistrate 161 de cazuri, printre care şi un deces, în urma unui produs contaminat cu bacteria Listeria.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat că nu a oferit Marii Britanii 30 de zile pentru a găsi o soluţie pentru problema de la graniţa irlandeză, ci a dorit să scoată în evidenţă timpul scurt până la ieşirea ţării din Uniunea Europeană, conform Reuters.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici