Video ŞTIRILE OREI 09.00, 23 septembrie

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

726 afișări

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a declarat, aseară, că anchetatorii au un cerc de suspecţi în cazul morţii fetei de 11 ani din Dâmboviţa, care a dispărut vineri şi a fost găsită moartă. Printre suspecţi se află şi un cetăţean străin, au anunţat anchetatorii.

Alexandru Cumpănaşu şi-a depus, ieri, la BEC, candidatura la alegerile prezidenţiale. El a reuşit să strângă peste 230.000 de semnături. El a adăugat că preşedintele României are obligaţia de a convoca lunar CSAT-ul pentru a se ocupa de combaterea drogurilor şi a traficului de persoane

Biroul Electoral Central a validat înregistrarea candidaturilor lui Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu şi Kelemen Hunor la alegerile prezidenţiale. Potrivit deciziei Biroului Electoral Central, s-a constatat că cei patru politicieni îndeplinesc toate condiţiile necesare înscrierii în cursa pentru Cotroceni. Totodată, aceştia au strâns şi minimul de 200.000 de semnături necesare înregistrării.

Tragedie în Braşov, aseară, acolo unde o tânără de 25 de ani a murit, iar alte şase persoane rănite au fost transportate de urgenţă la spital, în urma unui accident în care au fost implicate două maşini.

Secretarul american de Stat, Mike Pompeo, va avea vineri o întrevedere cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, în contextul sesiunii anuale a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, a anunţat ieri Departamentul american de Stat, citat de France 24.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici