Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 25 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

143 afișări

Procurorul militar Ionel Corbu, cel care a instrumentat dosarul privind mitingul din 10 august 2018, şi-a depus candidatura pentru funcţia de procuror general, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din minister. Până în prezent, doi candidaţi şi-au depus dosarul.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a anunţat că PSD va avea două nominalizări, până pe 7 mai, pentru postul de judecător al CCR, o propunere fiind făcută de Senat, iar o alta de Cameră. Mandatul magistratului Ştefan Minea, care a fost numite în 2010, la Curtea Constituţională expiră pe data de 15 iunie.

Delegaţia Comisiei de la Veneţia se va întâlni azi cu reprezentanţii Parlamentului. Discuţiile vizează modificarea legilor Justiţiei. Echipa Comisiei de la Veneţia a avut a avut întrevederi ieri cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader.

Patru persoane au fost rănite, în această dimineaţa, într-un accident dintre un camion încărcat cu deşeuri metalice, o autoutilitară şi un autoturism. Incidentul a avut loc pe A2 Bucureşti – Constanţa, în zona Cernavodă. Traficul rutier a fost deviat pe sensul spre litoral din cauza accidentului.

Întâlnire istorică între preşedintele rus Vladimir Putin şi liderul nord-coreean Kim Jong-un. Aceştia s-au întâlnit pentru prima oară în istorie în oraşul Vladivostok din Rusia, relatează site-ul postului CNN. Cei doi şi-au strâns mâna şi au pozat împreună, înainte de a intra într-o clădire a Universităţii Federale din Estul Îndepărtat, unde va avea loc summit-ul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici