Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 29 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

150 afișări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că trebuie găsite soluţii legislative pentru votul în diaspora, cum ar fi introducerea votului electronic, în contextul cozilor care care s-au format la secţiile organizate în străinătate. Actualul preşedinte al PSD a mai declarat că nu este de acord ca PSD să ceară retragerea vreunui candidat de pe lista pentru Parlamentul European.

Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, confirmă, pe Facebook, afirmaţiile premierului Viorica Dăncilă, precizând că pe masa Guvernului nu a ajuns vreo OUG pe amnistie şi graţiere pentru că el a refuzat să-şi însuşească proiecte elaborate în alte „centre de reflecţie”.

Vizita Papei Francisc în România este una istorică şi mult aşteptată pentru mii de oameni, iar pentru buna desfăşurare a evenimentului au fost implementate o serie de măsuri drastice de securitate, pelerinilor recomandându-se să coopereze cu voluntarii şi organizatorii. Papa Francisc va sosi vineri, la ora 11.30 pe Aeroportul Internaţional Henri Coanda-Otopeni. Programul complet al suveranului pontif poate fi consultat pe mediafax.ro.

Mediafax şi Grupul Agrointeligenţa organizează conferinţa Mediafax Talks about Smart Agriculture, azi, începând cu ora 09.30, la Hotel Marriott. Evenimentul va fi transmis LIVE, pe mediafax.ro şi pe pagina de Facebook Mediafax.

Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, este pregătit să sprijine un al doilea referendum pentru Brexit şi ar putea avea loc în câteva zile, a anunţat cotidianul Mirror, citând reprezentanţii formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici