Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 30 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

191 afișări

Alexandra Măceşan, victima din Caracal, a sunat de trei ori la 112 pentru a-şi anunţa propria răpire. Surse apropiate anchetei spun că nicio relatare a acestora nu poate arăta de fapt tonul pe care s-au consumat convorbirile. Potrivit surselor citate de MEDIAFAX, convorbirile sunt de-a dreptul şocante. Agentul de Poliţie îi spune la un moment dat: “Nu mai ţine linia ocupată

Viorel Florescu, agentul care a vorbit cu Alexandra atunci când fata a sunat la 112, a declarat că nu a avut o atitudine refractară faţă de situaţia fetei, aşa cum arată raportul MAI, mai ales că ea plângea şi suspina la telefon. Alexandra ar fi anunţat că este în cartierul Bold din Caracal.

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă şi membri ai Executivului se vor reuni, azi, la ora 13.00, la Cotroceni, în şedinţa CSAT. Aceştia vor analiza raportul MAI şi date cu privire la crimele din Caracal.

200 de persoane au fost evacuate, azi noapte, la Caracal, după ce s-au înregistrat scurgeri în gara CFR, dintr-un vagon încărcat cu propilenă. Scurgerea a fost oprită după aproximativ o oră.

Membrii Senatului Statelor Unite nu au reuşit să strângă voturile necesare pentru a bloca vetoul folosit de preşedintele american Donald Trump cu scopul de a continua vânzările de arme in Arabia Saudită, relatează site-ul agenţiei Dpa.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici