Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 31 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 9.00.

103 afișări

Vizita Papei Francisc în România este una istorică şi mult aşteptată pentru mii de oameni, iar pentru buna desfăşurare a evenimentului au fost implementate o serie de măsuri drastice de securitate, pelerinilor recomandându-se să coopereze cu voluntarii şi organizatorii. Papa Francisc va sosi pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora 11.30, iar programul complet poate fi consultat pe mediafax.ro.

CSM a declanşat, ieri, procedura de ocupare a funcţiei de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în condiţiile în care mandatul actualei şefe a instanţei supreme, Cristina Tarcea, va expira în luna septembrie a acestui an.

Reprezentanţii Asociaţiei Pacienţilor cu Imunodeficenţe Primare din Romania au avertizat că „statul roman nu a fost capabil in ultimii 30 de ani sa organizeze sistemul naţional de transfuzii”. Ei mai spun că ar trebui urgentată colectarea plasmei umane pentru producţia de medicamente.

Regele Salman al Arabiei Saudite a declarat în cadrul unui summit al ţărilor arabe că sunt necesare acţiuni ferme pentru a opri "escaladarea" tensiunilor în regiune ca urmare a atacurilor Iranului asupra resurselor petroliere din Golf, relatează Reuters.

Facebook a eliminat mai mult de 3 miliarde de conturi false din octombrie până în martie, de două ori mai multe decât în precedentele şase luni, a anunţat compania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici