Video ŞTIRILE OREI 12.00, 1 octombrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

686 afișări

Studenţii din toată ţara încep oficial, azi, cursurile din anul universitar 2019-2020. Potrivit calendarului, studenţii programelor de licenţă şi masterat vor avea, pe 21 decembrie, vacanţa de iarnă. Semestrul II începe pe data de 17 februarie şi se va încheia pe 28 iunie 2020, cu sesiunea de vară de examene.

Felix Bănilă a precizat că va trata cu seriozitate solicitarea de demisie a preşedintelui Klaus Iohannis şi se va consulta cu colegii şi cu şeful ierarhic. Acesta a subliniat că activitatea DIICOT nu se rezumă la cazul Caracal. Şeful DIICOT spune că demisia nu poate fi expresia unei simple „porniri”.

CCR arată, în deciziile prin care respinge contestaţiile împotriva înregistrării candidaturii lui Alexandru Cumpănaşu la prezidenţiale, că procedura de verificare a semnăturilor depuse la BEC este improprie şi "transformă actul de verificare într-o formalitate care anulează scopul reglementării".

Prezidenţiabilul PMP, Theodor Paleologu susíne că preşedintele Klaus Iohannis şi partidele de dreapta ar trebui să îl susţină pe Dacian Cioloş pentru funcţia de comisar european din partea României. El a adăugat că alianţa USR-PLUS e o „gogoaşă electorală”.

Şase persoane au fost rănite grav după ce un pod s-a prăbuşit, în această dimineaţă, într-un port din nord-estul Taiwanului, strivind mai multe bărci de pescuit. Mai multe echipaje ar fi blocate în interiorul ambarcaţiunilor.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici