Video ŞTIRILE OREI 12.00, 19 august 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

131 afișări

Bilanţul morţilor în cazul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca a ajuns la cinci, a anunţat Sorina Pintea în această dimineaţă. Asta după ce o pacientă în vârstă de 88 de ani a murit la Floreasca. Ministrul Sănătăţii a mai spus că managerul spitalului a demisionat.

Omul de afaceri Remus Rădoi a ajuns la sediul DIICOT Bucureşti pentru a fi audiat de procurori. Acesta urmează să ofere informaţiile pe care le deţine în privinţa cazului de la Caracal.

Premierul Viorica Dăncilă va discuta, azi, cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Aceasta este prima întâlnire după ce ALDE a solicitat o restructurare guvernamentală şi un nou program de guvernare.

Accident teribil în Bihor acolo unde un autocar cu 24 de pasageri şi doi şoferi s-a ciocnit cu un autoturism. Şoferul maşinii a murit, iar din autocar o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

418 persoane din 29 de provincii din ţară au fost arestate de autorităţile din Turcia în această dimineaţă. Arestările au fost efectuate în cadrul unei investigaţii privind activitatea Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), a anunţat Ministerul turc de Interne, citat de Reuters.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici