Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 23 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00.

153 afișări

Ministrul de Interne l-a catalogat, azi, pe fostul premier Mihai Tudose, drept un "bădăran, oportunist, securist", precizând că "e plină politica românească de domnişori din ăştia frustraţi". În replică, Tudose a declarat, pentru MEDIAFAX, că ministrul de Interne, "duamna" Carmen Dan este "o mincinoasă”.

Mircea Drăghici a făcut precizări în legătură cu achiziţia autoturismului Mercedes, spunând că nu înţelege unde este infracţiunea de delapidare de care îl acuză DNA, maşina fiind plătită de PSD din fonduri private. Trezorierul PSD adaugă că imobilul din Pipera nu a fost niciodată în proprietatea sa.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat, aseară, că o măsură pe care vrea să o ia, după aprobarea cifrei de şcolarizare pentru anul viitor, este limitarea numărului de elevi dintr-o clasă la 25.

Marele duce Jean al Luxemburgului, care a ajutat la transformarea ducatului într-un centru financiar internaţional, a murit la vârsta de 98 de ani, a anunţat fiul acestuia, Henri, citat de Reuters.

Cel puţin 310 persoane au murit, iar alte 500 au fost rănite în urma atacurilor teroriste care au vizat cinci hoteluri şi trei biserici din Sri Lanka, au informat azi autorităţile, relatează site-ul agenţiei Dpa. Poliţia a reţinut până acum 40 de suspecţi şi a percheziţionat 20 de case.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici