Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 28 August 2019

MEDIAFAX vă prezintă principalele ştiri ale orei 12.00

208 afișări

Incendiu la mansarda unui bloc din Capitală, situat pe Aleea Moldoviţa, unde a ars o maşină de spălat. O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU. Pompierii au evacuat şase persoane, dintre care două cu ajutorul autoscării, deoarece se aflau pe acoperiş.

Anchetatorii au identificat, la percheziţiile efectuate în curtea lui Gheorghe Dincă, noi fragmente osoase care nu par a fi umane, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Acestea vor fi trimise la expertiză.

Avocatul Poporului, Renate Weber, a sesizat în această dimineaţă Curtea Constituţională cu privire la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului pe Codul Administrativ. Avocatul Poporului consideră că modificarea Codului administrativ prin OUG nu se justifică.

Preşedintele Klaus Iohannis a primit propunerile de miniştri interimari trimise de premierul Viorica Dăncilă. Astfel, şeful statului va decide dacă îi va accepta pe Niculae Bădălău la Ministerul Energiei, Ioan Deneş la Ministerul Mediului şi Ştefan Oprea vicepremier pentru relaţia cu Parlamentul.

Primul ministru britanic, Boris Johnson, i-a transmis preşedintelui în funcţie al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, că nu există nicio perspectivă a unui Brexit cu acord, cu excepţia cazului în care mecanismul "backstop" va fi eliminat, a anunţat ieri cabinetul acestuia, potrivit Reuters.

Taguri:
mediafax,
ştiri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici