Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 29 martie

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00.

77 afișări

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, azi, la începutul şedinţei de Guvern, că Executivul urmează să aprobe bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu prin care sunt finanţate programele "Rabla clasic" cu 322 milioane lei şi "Rabla plus" cu 93 milioane lei.

Alin Popa, preşedintele Organizaţiei Judeţene Alba a PNŢCD, dezaprobă virarea partidului „spre acest partid totalitar, de sorginte comunistă”, referindu-se la susţinerea, de către Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat, a listei PSD la europarlamentare.

Ministerul Educaţiei publică, azi, rezultatele la simularea la examenul de Bacalaureat, probe ce au fost susţinute de aproximativ 300.000 de elevi. Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.

Reprezentanţii sindicaliştilor din penitenciare spun că au solicitat o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă pentru a rezolva problema salariilor. În cazul în care nu le va fi acceptată invitaţia, aceştia vor relua protestele şi vor cere în instanţă obligarea ANP la plata orelor suplimentare restante.

Preşedintele american Donald Trump a condamnat investigaţia privind colaborarea cu Rusia în timpul alegerilor din 2016, acuzând susţinătorii acesteia că încearcă să "revendice puterea în mod ilegal", relatează site-ul agenţiei Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici