Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 30 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

204 afișări

Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea celor două fete în Caracal, şi-a retras contestaţia la măsura arestării preventive. Gheorghe Dincă a fost, azi, la Curtea de Apel Craiova, unde urma să se judece contestaţia formulată la decizia de arestare preventivă.

Alexandru Cumpănaşu, unchi al Alexandrei, a prezentat pasaje din raportul privind evoluţia pe ore a dispariţiei fetei. Potrivit datelor prezentate de Cumpănaşu, poliţiştii au umblat pe străzile Nicolae Bălcescu şi Aleea Mihai Viteazul din Caracal, căutând victima. Acestea se află la un km şi un km şi jumătate de locul unde s-a produs crima şi unde autorităţile au ajuns doar după 19 ore.

Primăria Capitalei vrea să investească 10 milioane de euro în reabilitarea peisagistică a Parcului Cişmigiu din Capitală, potrivit unui proiect de hotărâre care va intra mâine pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Un incendiu de amploare a izbucnit la o fabrică de mobilă din Oradea. Flăcările s-au extins pe 750 de metri pătraţi, într-o hală cu lemne. Paznicul a ajuns la spital cu arsuri.

Cel puţin 3.812 civili au fost ucişi sau răniţi în prima parte a anului 2019 în Afganistan, în urma războiului împotriva grupurilor militante, o arată un raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU),făcut public azi, conform Reuters.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici