Video ŞTIRILE OREI 9.00 | 30 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă principalele ştiri ale orei 9.00.

222 afișări

Două cutremure au fost înregistrate în judeţul Vrancea, marţi seară. Primul cutremur a fost înregistrat la ora 23:13 şi a avut o magnitudine de 2,1 pe Richter. Cel de-al doilea seism s-a înregistrat la ora 01:14 şi a avut o magnitudine de 3,1.

Copilul de 14 ani, care a intrat în Dunăre, în zona localităţii Raşova, să îşi recupereze papucii şi nu a mai ieşit, a murit. El a fost scos din apă luni seara de pompieri şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.

Meteorologii au anunţat că temperaturile scad în următoarele zile, va ploua în majoritatea regiunilor iar vântul va fi sufla la rafală cu viteze de pănâ la 65 km pe oră. Maximele termice se vor încadra între 9 şi 21 de grade Celsius.

Românii cred că eurodeputaţii nu fac nimic pentru ei, motiv pentru care nu acordă mare importanţă alegerilor europarlamentare. De la cei care reprezintă România în instituţiile europene, şi-ar dori mai multă implicare, să nu se mai certe şi să aducă bani în ţara lor.

Împăratul Akihito al Japoniei abdică marţi, după 30 de ani şi cinci luni pe tronul Crizantemei, iar locul său va fi luat de fiul cel mare, prinţul moştenitor Naruhito. Principala ceremonie a abdicării va dura doar zece minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici