Brazilia e prima finalistă a turneului olimpic de fotbal masculin

Reprezentativa olimpică de fotbal masculin a Braziliei s-a calificat greu, după lovituri de departajare, în finala olimpică de la Tokyo, după ce a trecut în semifinală de reprezentativa similară a Mexicului.

351 afișări
Imaginea articolului Brazilia e prima finalistă a turneului olimpic de fotbal masculin

Brazilia e prima finalistă a turneului olimpic de fotbal masculin

După 90 de minute, scorul a fost 0-0, ambele echipe având ocazii mari de a marca, neconcretizate însă pe tabela de marcaj.

Nici cele două reprize de prelungire nu au adus schimbări, dar nici ocazii consistente, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare.

Mexicanii au ratat primele două execuţii, în timp ce Brazilia a înscris de 4 ori la rând şi a câştigat semifinala cu scorul general de 4-1.

Brazilia va întâlni în finală câştigătoarea meciului dintre Japonia şi Spania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici