Jocurile Olimpice. Careul de aşi al probei de tenis feminin de la Tokyo 2020

  • Turneul de tenis feminin de la Jocurile Olimpice 2020 şi-a stabilit miercuri semifinalele.
  • Cele 4 meciuri din sferturile de finală au fost disputate în complexul Ariake Tennis Park, din Tokyo.
  • Belinda Bencic, Elina Svitolina, Elena Rybakina şi Marketa Vondrousova şi-au asigurat cel puţin o medalie de bronz.
939 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice. Careul de aşi al probei de tenis feminin de la Tokyo 2020

Mediafax FOTO: Belinda Bencic

În prima partidă a zilei, jucătoarea ucrainiană Elina Svitolina a trecut de italianca Camila Giorgi, în două seturi identice, cu 6-4, 6-4.

Pe aceaşi parte de tablou, sportiva cehă Marketa Vondrousova a profitat de abandonul Paulei Badosa Gibert (Spania), care s-a retras după primul set, încheiat cu 6-3 pentru Vondrousova, care o va întâlni în semifinală pe Elina Svitolina.

În partea de sus a tabloului, elveţianca Belinda Bencic a învins-o pe jucătoarea rusă Anastasia Pavlyuchenkova, după 3 seturi, cu 6-0, 3-6, 6-3. Ea o va întâlni în cealaltă semifinală pe Elena Rybakina, care a trecut de spaniola Garbine Muguruza, cu 7-5, 6-1.

Semifinalele se joacă joi dimineaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici