România-Arabia Saudită U23, remiză albă în ultimul test al olimpicilor înainte de Tokyo 2020

Ultimul din cele două meciuri-test ale echipei olimpice de fotbal a României, programate să se desfăşoare la Mogoşoaia, s-a încheiat marţi cu o remiză alba, tricololorii terminând din nou la egalitate, de data aceasta cu Arabia Saudită U23, reprezentativă calificată la Jocurile Olimpice.

154 afișări
Imaginea articolului România-Arabia Saudită U23, remiză albă în ultimul test al olimpicilor înainte de Tokyo 2020

Sursă imagini: YouTube FRF TV

Partida s-a încheiat 0-0, partida jucându-se fără spectatori şi nefiind televizată, pentru a respecta pregătirea planurilor tactice, dedicate meciurilor oficiale de la turneul final care începe în această lună, informează frf.ro.

România a început această a doua partidă-test cu următorul unsprezece, în ordinea numerelor de pe tricou: 1. M. Popa, 3. Fl. Ştefan, 4. Paşcanu, 6. Ghiţă, 8. M. Marin, 10. Ciobanu, 11. V. Gheorghe, 14. Raţiu, 18. Dulca, 19. Sîntean, 21. Sefer.

Au mai jucat: Ganea, I. Gheorghe, Chindriş, Dobre, Deaconu, T. Băluţă, R. Grigore şi Florescu.

În prima repriză, România a avut mai multe ocazii decât adversarii. Întâi, Sîntean a reluat moale din 11 metri după o recuperare excelentă a lui Raţiu şi o depăşire frumoasă a unui jucător saudit.

Apoi, Vali Gheorghe nu a reuşit să reia din apropiere centrarea ideală a lui Sîntean.

După startul bun de partidă al tricolorilor, oaspeţii au replicat printr-o reluare cu capul puternică, dar pe lângă poartă şi un şut slab, pe jos şi pe centrul porţii, respins de Marin.

Primele 45 de minute s-au încheiat cu un voleu din careu al lui Raţiu, după o preluare excelentă pe piept, şutul său fiind respins însă în corner de fundaşi.

În repriza secundă, numărul ocaziilor de poartă a fost mai redus, însă jocul a fost mai încrâncenat. Cel mai important moment al României a venit după o urcare inspirată a lui Paşcanu, care l-a lansat ideal, pe jos, pe Vali Gheorghe, dar fotbalistul Astrei, singur cu portarul, nu a mai apucat să finalizeze.

Oaspeţii au avut o singură mare ocazie de gol în prelungiri, dar au şutat peste poartă din doar câţiva metri, în urma unei respingeri a portarului român.

România debutează la Jocurile Olimpice, joi 22 iulie, în compania echipei statului Honduras, fiind în aceaşi grupă şi cu Coreea de Sud şi Noua Zeelandă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici