Unul dintre cei doi bărbaţi care l-au ucis pe tatăl lui Michael Jordan va fi eligibil pentru eliberarea condiţionată după aproape 30 de ani de închisoare

  • Tatăl lui Michael Jordan a sfârşit brutal în 1993
  • Corpul lui James Jordan a fost aruncat într-o mlaştină, unde a fost descoperit în stare avansată de putrefacţie
  • Larry Demery avea 17 ani când a comis fapta
667 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei doi bărbaţi care l-au ucis pe tatăl lui Michael Jordan va fi eligibil pentru eliberarea condiţionată după aproape 30 de ani de închisoare

Sursa foto: profimedia

Larry Demery a fost condamnat la închisoare pe viaţă în 1996 pentru uciderea lui James Jordan, tatăl baschetbalistului Michael Jordan, în 1993. Demery va deveni liber pe 6 august 2023, conform Comisiei de Supraveghere şi Eliberare Condiţionată din Carolina de Nord.

James Jordan a fost împuşcat în timp ce dormea în maşina Lexus primită de la fiul său. Corpul i-a fost aruncat într-o mlaştina din apropiere şi a fost descoperit în stare avansată de putrefacţie. Crima la devastat pe legendarul jucător de baschet, care s-a retras la scurt timp după decesul tatălui.

Criminalii erau doi adolescenţi de 17, respectiv 18 ani, Larry Demery şi Daniel Green. Pentru a evita sentinţa cu moartea, Demery a depus mărturie împotriva lui Green, iar avocatul a pledat că acesta a fost un accesoriu la crimă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici