Ce poţi face în Capitală în acest weekend friguros? Iată câteva idei

Piese de teatru, meciuri sportive, concerte artistice, filme

534 afișări
Imaginea articolului Ce poţi face în Capitală în acest weekend friguros? Iată câteva idei

Ce poţi face în Capitală în acest weekend friguros? Iată câteva idei

Piese de teatru

4 decembrie 

  • Sandwich Offspace, Atelierele Malmaison, etaj 2, Bucureşti, de la ora 14, SALON VIDEO prezintă o selecţie de lucrări video şi de artă digitală propuse de cinci spaţii de proiecte şi galerii din Mexic, Argentina, Columbia şi Puerto Rico, alături de lucrări ale unor artiste şi artişti locali. Lucrările sunt realizate de artişti ca Luis Ernesto Arocha, Dan Basu, Cooperativa Crater Invertido, Adelina Ivan, Samuel Guerrero & Gerardo López.
  • Teatrul Evreiesc de Stat, la ora 18 se va juca piesa ”Actul de căsătorie”, scris de Kishon şi regizat de Dan Tudor. Piesa e despre povestea instalatorului Elimeleh şi soţia sa, Shifra, foşti rezidenţi ai unui kibbutz, pregătindu-se pentru căsătoria fiicei lor, Ayala, descoperă că este posibil să nu fie căsătoriţi oficial (Regia: Dan Tudor)
  • Teatrul Odeon, Sala Majestic, ora 18, spectatorii pot urmări piesa Henric al IV-lea(regia:Vlad Cristache), cu Marius Stănescu în rolul protagonistului, care în timpul unei partide de călărie,un tânăr costumat în Henric al IV-lea suferă un accident în urma căruia rămâne cu ideea fixă că el este realmente Henric al IV-lea, împăratul german din evul mediu.Timp de 20 de ani, cei din anturajul lui, îi întreţin această iluzie. Dar o întâlnire neaşteptată îi dezvăluie acestuia o revelaţie. Va reuşi să-şi smulgă masca de nebun sau va rămâne pentru tot restul zilelor falsul Henric al IV-lea?
  • Teatrul de comedie, Sala Nouă, ora 19 se va juca piesa Visul American(regia-Eric Bogosian), cu Iarina Demian şi Tudor Chirilă. Primele spectacole vor avea loc în  zilel 2, 3, 4, 5, 9, 14, 15 şi 18 decembrie, la Sala Radu Beligan.Spectacolul reprezintă montarea celebrelor monologuri ale lui Eric Bogosian, care compun one man show-ul Drinking in America şi care a avut premiera off Broadway, la American Place Theater, în 1986.
  • Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu, ora 19, se va juca piesa La Nunta lui Cehov(un spectacol de Alexandru Grecu),care prezintă oglinda lumii contemporane, a societăţii în care trăim.Este, probabil, piesa cel mai puţin montată în teatrele din România, dar şi din lume, o poveste care reflectă întreaga noastră societate. Noi suntem, azi, nuntaşii. Imoralitatea, acest desfrâu, această iresponsabilitate, această lipsă de cultură care există astăzi în societate se sincronizează perfect cu Nunta lui Cehov şi cu personajele sale.Cehov ne avertiza, încă de pe atunci, că trăim într-o societate imorală şi că ceva este putred în Danemarca.  
  • Teatrul Ion Luca Caragiale,Sala Studio,ora 19:30, se va juca piesaDumnezeu se îmbracă de la second-hand, „o piesă cu o structură de text în puzzle, cel puţin aşa am văzut-o eu”, ne încredinţează regizorul Ion Caramitru.  

5 decembrie

  • The Temple Social Pub, 5 decembrie, ora 11, ora 14- Sacul Moşului (Regia: Ioana Ernea)
  • Teatrul InDArt, ora 20 -Amanta de la prânz, un spectacol oferit de Bogdan Gagu 

Meciuri sportive 

  • Pe 4 decembrie, la ora 17 se joacă meciul de baschet în cadrul Turneului U18, dintre echipele CSU Ştiinţa & Slam Bucuresti vs ABC Laguna Bucureşti, pe stadionul Arena Romsilva Ştiinţa Bucureşti  
  • Iar de la ora 19, se desfăşoară meciul dintre ABC Leii Bucureştiului vs CSS Buzău, tot la stadionul Arena Romsilva Ştiinţa Bucureşti
  • În barurile din Bucureşti poti sa-ţi susţii echipa favorită la meciurile televizate de fotbal dintre Barcelona-Betis de la ora 17:15

Filme

La Cinema City poţi viziona filmele Vânătorii de Fantome- Moştenirea şi Annette, a căror premieră a fost pe 3 decembrie. 

 

Târguri

Târgul de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Bucureşti rămâne deschis publicului până pe 26 decembrie. 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici