La un parc de distracţii din staţiunea montană Durău, te simţi ca în Austria

  • În staţiunea Durău s-a deschis cel mai mare parc de distracţii din Moldova
  • Parcul se întinde pe 7200 de mp şi a fost făcut în colaborare cu Federaţia Austriacă de Turism
  • Parcul are bob, zonă de tubbing, bag jump cu trei trambuline, 2 carusele pentru copii şi zonă de food court
3495 afișări

Dacă vrei să te simţi ca în Austria te poţi duce în staţiunea montană Durău. La începutul lunii a fost inaugurat aici cel mai mare parc de distracţii din Moldova. Proiectul a fost făcut în colaborare cu Federaţia Austriacă de Turism. Parcul se întinde pe o suprafaţă de 7500 mp şi va funcţiona vara, dar şi iarna.

Vlad Cojocariu îţi spune că în parc te poţi da cu bobul, care are un traseu de 830 de m şi merge cu o viteză de 40 de km pe oră. Dacă vrei mai multă adrenalină, în parc este o pistă de 150 de m pentru tubbing sau îţi poţi testa mobilitatea pe un bag jump: o saltea gonflabilă cu 3 trambuline. Pentru copii au fost construite 2 carusele şi un spaţiu de joacă. Să nu-ţi faci grijă dacă îţi este foame, vei gasi şi o zonă de food court.

Vlad Cojocariu, coordonator marketing: Vrem ca în viitorul apropiat, Durăul, să fie ca o staţiune austriacă. Am zis hai să vedem şi în altă parte cum e, cele mai frumoase staţiuni sunt în Austria.În aceste 2 săptămâni nu ne aşteptam la aşa de mulţi turişti. În parc, pe weekend, peste 4000-5000 de persoane.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici