O companie aeriană a transformat un avion în restaurant. Cum arată aeronava

  • Compania aeriană Singapore Airline a transformat un avion A380 în restaurant
  • Preţurile pleacă de 39 de dolari la clasa economică până la 474 de dolari la VIP
  • Toate biletele scoase la vânzare au fost epuizate în 30 de minute
812 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană a transformat un avion în restaurant. Cum arată aeronava

Sursa: Youtube.com/DjsAviation

Dacă tot nu poţi să zbori, măcar să mănânci. La asta s-a gândit Singapore Airlines, una dintre cele mai afectate companii aeriene în această perioadă. În trimestrul al doilea a avut pierderi de 1 miliard de dolari.

Ca să recupereze nişte bani cu avioanele blocate la sol, Singapore Airlines a anunţat o ofertă inedită. Au scos la vânzare bilete pentru două dintre avioanele A380 care nu călătoresc în această perioadă. Doar că în loc să zboare, doritorii merg să ia cina în avion.

Iar oferta a avut un mare succes! Biletele cu preţuri de la 39 de dolari până la 474 au fost epuizate în jumătate de oră! Jumătate din locurile disponibile au fost scoase la vânzare astfel încât să se respecte distanţarea socială. 
 
Persoanele care au cumpărat bilet vor vedea putea alege din meniul creat de un bucătar celebru din Singapore, Shermay Lee. De asemenea, vor putea privi un film pe ecranele din scaune în timp ce mănâncă.
 
Nu este prima ofertă inedită prezentată de o companie aeriană. Qantas Airline a vândut bilete pentru un zbor de 7 ore de la Sidney către .. Sidney! Avionul s-a învârtit şi apoi a adus pasagerii de unde au plecat.
 

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici