Sfârşit de săptămână cu muzică, la Iaşi. Ovidiu Biber te invită la festivalul Senzoria

  • Sâmbătă, la Iaşi, se organizează Senzoria, un festival de muzică în pădure
  • Numărul de bilete este limitat şi se vor respecta toate restricţiile
  • Va cânta trupa Vanotek, se va găti în aer liber şi va fi spectacol de lumini
179 afișări
Imaginea articolului Sfârşit de săptămână cu muzică, la Iaşi. Ovidiu Biber te invită la festivalul Senzoria

Sfârşit de săptămână cu muzică, la Iaşi. Ovidiu Biber te invită la festivalul Senzoria

După o săptămână în care ai muncit, meriţi să te relaxezi. Ce ai spune de un festival de muzică în padure? La Iaşi, sâmbătă va avea loc Senzoria.

Ovidiu Biber, organizator, iţi spune că se vor respecta toate regulile de distanţare fizică, se va purta mască şi peste tot au dezinfectant cu senzori. Numărul de persoane este limitat şi se poate sta doar câte patru persoane la masă. Se va găti în aer liber, iar printre artişti se numără trupa Vanotek. Spre seară va fi un spectacol de lumini şi proiecţii pe copaci. Distracţia începe la ora 16.00 şi se termină, însă, la miezul nopţii.

Ai grijă şi cum te îmbraci, trebuie să ai o geacă la tine pentru că seara temperatura nu trece de 18 grade. Dacă vrei să mai găseşti bilete trebuie să te grăbeşti, deja sunt vândute în proporţie de 80%.

Ovidiu Biber, organizator Senzoria: Doar module distanţate între ele, neconvenţionale. Unele pe canapele, pe mobilier de ratan, pe leagăn sau hamac. Publicul nostru e din audienţa premium, acei oameni care ştiu să respecte regulile din această perioadă.  Atunci când ne aşezăm la masă, dăm masca jos, consumăm, mâncăm. Când ne ridicăm, punem masca, chiar dacă mergem la bar. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici