Video Zi neagră pentru marile festivaluri muzicale din România. Ediţiile de anul acesta au fost amânate

  • Dacă aveai de gând să mergi la Summer Well, Electric Castle, Untold sau Neversea, află că aceste festivaluri s-au amânat pentru 2021
  • Este posibil ca până pe 31 august să nu poţi participa la niciun eveniment de peste 1.000 de persoane
  • Dacă ţi-ai luat bilet poţi opta pentru păstrarea biletelor sau îţi poţi primi banii înapoi.
977 afișări

John Varbiu este organizatorul Summer Well. Anul acesta urma să aibă loc a zecea ediţia însă a fost anulat totul pentru perioada 14 - 15 august 2021. Acum este în plin proces de reconfirmare a artiştilor. Te va anunţa în curând noile detalii despre ediţia de anul viitor. În ceea ce priveşte pierderile suferite, acestea sunt consistente şi greu de evaluat. Nu este singurul festival anulat. Nu vei putea merge nici la Electric Castle, Untold sau Neversea. Trebuie să ştii că dacă ai bilet poţi opta pentru păstrarea lui sau iti poţi primi banii înapoi.

JOHN VARBIU, manager Summer Well: Ce ne-a ajutat foarte mult, de fapt, cu siguranţă, e ca unii dintre partenerii festivalului au înţeles situaţia şi au înţeles cât de importanţi sunt în economia unui astfel de eveniment. Şi a publicului, care, cel puţin din primele reacţii, e foarte înţelegător şi ne susţine total şi nu am avut cereri de returnare a biletelor până acum.

Renate Rozenberg, PR Electric Castle: Am luat decizia pentru că este mai bine şi în principal pentru public, aşa putem fi siguri că nu riscăm nimic din ceea ce înseamnă siguranţa fanilor noştri şi putem până la urmă să creăm un eveniment pentru 2021 exact aşa cum ni-l dorim, fără limitări, fără compromisuri.

Edy Chereji director de comunicare si marketing Untold si Neversea: Artiştii care erau programaţi pentru această ediţie din 2020 şi-au anunţat deja intenţia şi sprijinul de a-şi reprograma şi ei turneele de anul viitor şi, fără doar şi poate, vor include Untold şi Neversea în programul lor din 2021

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici