Actorul Mike Myers a devenit tată pentru a doua oară. Soţia lui a născut o fetiţă

Actorul Mike Myers, starul francizei "Austin Powers", a devenit tată pentru a doua oară, după ce soţia lui, Kelly Tisdale, a născut vineri o fetiţă, care a primit numele Sunday Molly.

101 afișări
Imaginea articolului Actorul Mike Myers a devenit tată pentru a doua oară. Soţia lui a născut o fetiţă

Actorul Mike Myers a devenit tată pentru a doua oară. Soţia lui a născut o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem extrem de fericiţi", a declarat actorul Mike Myers, pentru people.com.

Mike Myers, în vârstă de 50 de ani, şi Kelly Tisdale, în vârstă de 32 de ani, s-au căsătorit în toamna anului 2010, în cadrul unei ceremonii private, la New York.

Cuplul mai are un băieţel, Spike, născut în septembrie 2011.

În octombrie 2013, Mike Myers şi Kelly Tisdale au anunţat că o să devină din nou părinţi.

Mike Myers este un actor de comedie canadian, care a făcut parte mult timp, în anii '90, din echipa emisiunii "Saturday Night Live", difuzată de televiziunea NBC. Ulterior, Myers s-a făcut remarcat în filmele din francizele "Austin Powers" şi "Shrek". El a jucat şi în "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, şi în "Gurul dragostei/ The Love Guru" (2008), de Marco Schnabel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici