Actriţei Demi Moore i-au fost furate obiecte vestimentare în valoare de peste 200.000 de dolari

Actriţei Demi Moore i-au fost furate obiecte vestimentare în valoare de peste 200.000 de dolari, care erau păstrate într-un depozit în North Hollywood, un cartier din San Fernando Valley, din regiunea oraşului Los Angeles, California.

768 afișări
Imaginea articolului Actriţei Demi Moore i-au fost furate obiecte vestimentare în valoare de peste 200.000 de dolari

Actriţei Demi Moore i-au fost furate obiecte vestimentare în valoare de peste 200.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa, în vârstă de 52 de ani, are o mare cantitate de haine depozitată într-o unitate din North Hollywood, dar numai câteva piese vestimentare au fost furate, informează contactmusic.com.

Potrivit informaţiilor din presa internaţională, se pare că hoţii aveau gusturi fine, deoarece au furat cele mai scumpe obiecte, lăsându-le pe celelalte neatinse.

Nu se ştie când a avut loc spargerea, dar unul dintre asistenţii actriţei Demi Moore a verificat unitatea de depozitare pe 4 mai şi a descoperit că unele haine lipsesc. Înainte ca asistentul actriţei să ajungă în depozit, acesta nu a mai fost vizitat de nimeni vreme de şase luni.

Potrivit site-ului Tmz.com, nu erau semne vizibile că ar fi avut loc o spargere, iar încuietoarea era intactă. De asemenea, site-ul Tmz.com sugerează că cineva care cunoştea unitatea de depozitare sau unul dintre angajaţi ar putea fi responsabil pentru jaf.

Un reprezentant al companiei care administrează depozitul, chestionat de revista People, a refuzat să discute despre acest subiect, spunând că nu comentează despre problemele de securitate din unităţile de depozitare ale clienţilor.

Deocamdată, nu se ştie cu exactitate câte obiecte vestimentare i-au fost furate actriţei Demi Moore, dar se pare că vedeta alcătuieşte o listă cu hainele lipsă pentru a o prezenta poliţiei.

Actriţa americană Demi Moore, pe numele său adevarat Demetria Guines, s-a nascut pe 11 noiembrie 1962, în Roswell, New Mexico. Actriţa a fost căsătorită vreme de 13 ani cu Bruce Wiilis, împreună cu care are trei copii, iar, în 2005, s-a căsătorit cu Ashton Kutcher, cu 16 ani mai tânăr decât ea. Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au despărţit în noiembrie 2011 după o căsnicie care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher. Printre filmele în care a jucat se numără "Fantoma mea iubită/ Ghost" (1990), "Soţia măcelarului/ The Butcher's Wife" (1991), "Propunere indecentă/ Indecent Proposal" (1993), "Striptease" (1996), "Îngerii lui Charlie: În goană mare/ Charlie's Angels: Full Throttle" (2003), "Furtul perfect/ Flawless" (2007), "Happy Tears" (2009), "Panică pe Wall Street/ Margin Call" (2011) şi "Very Good Girls" (2013).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici