Adevărata „Lyudmila Ignatenko”, prima reacţie după succesul miniseriei „Cernobîl”: Nu mi-am dat niciodată acordul. VIDEO

În interviul acordat recent pentru BBC, Lyudmila Ignatenko, femeia care a inspirat unul dintre personajele centrale din miniseria „Cernobîl", acuză producătorii HBO că nu i-au cerut acordul în vederea realizării serialului.

2859 afișări
Imaginea articolului Adevărata „Lyudmila Ignatenko”, prima reacţie după succesul miniseriei „Cernobîl”: Nu mi-am dat niciodată acordul. VIDEO

Sursa FOTO: Captură video BBC

Lyudmila Ignatenko, femeia care a inspirat personajul central din serialul "Cernobîl", produs de HBO acuză compania producătoare pentru faptul că nu au contactat-o în vederea realizării serialului, informează BBC.

Într-un interviu acordat postului BBC, Lyudmila Ignatenko afirmă că nu şi-a dat niciodată acordul companiei HBO în vederea reprezentării ei în serialul „Cernobîl”.

Femeia relatează că în urma difuzării serialului de succes a fost hărţuită atât de jurnalişti cât şi de public, care forţau uşa casei unde locuieşte pentru a obţine declaraţii din partea ei. 

Lyudmila Ignatenko a fost ţinta unor critici dure din partea celor care au vizionat serialul şi care au acuzat-o că şi-ar fi omorât copilul din cauză că atunci când era însărcinată a stat lângă soţul ei bolnav în urma radiaţiilor suferite în tragicul accident nuclear.

Femeia relatează că după terminarea filmărilor, a primit un telefon de la Moscova, fapt care i s-a părut suspect întrucât Ucraina se află în conflict deschis cu Rusia.

"Mi-au spus că vor să-mi ofere 3000$, iar eu am întrebat de ce. Mi s-a răspuns: "Pentru că exişti". Am spus că nimeni nu plăteşte pentru nimic şi am închis. Mi s-a părut că sună a înşelătorie.", a declarat Lyudmilla Ignatenko.

Compania HBO neagă acuzaţiile şi declară că au comunicat cu Luydmila Ignatenko şi că aceasta nu şi-a exprimat vreodată refuzul de a fi reprezentată în serialul "Cernobîl". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici