Agenţia spaţială a Coreei de Nord are un logo aproape identic cu cel al NASA - FOTO

Noul logo al Agenţiei spaţiale a Coreei de Nord, dezvăluit astăzi de agenţia de presă naţională, care l-a prezentat drept "simbolul unei dovezi normale a naturii şi misiunii" instituţiei, este foarte similar celui al NASA.

801 afișări
Imaginea articolului Agenţia spaţială a Coreei de Nord are un logo aproape identic cu cel al NASA - FOTO

Agenţia spaţială a Coreei de Nord are un logo aproape identic celui al NASA - FOTO (Imagine: businessinsider.com)

Agenţia centrală de presă a Coreei de Nord (KCNA) nu a menţionat nimic despre asemănarea izbitoare dintre cele două embleme, a Agenţiei spaţiale a Coreei de Nord şi cea a SUA. Ambele au globuri albastre, împrejmuite de inele, şi litere albe.

Emblema Administraţiei Naţionalei pentru Dezvoltare Aerospaţială (NADA) a fost creată recent şi reprezintă caracterul, misiunea, poziţia şi prospectele de dezvoltare, potrivit KCNA.

În partea de jos a emblemei de un albastru închis, în formă de glob, se observă numele în coreeană al instituţiei ("Kukgaujugaebalkuk"), iar în partea de sus apar literele "DPRK", colorate cu albastru deschis. În mijloc apare şi acronimul NADA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici