Musafiri nepoftiţi: Doi urşi au intrat într-o locuinţă şi s-au servit singuri din frigider | VIDEO

O cameră de supraveghere dintr-o reşedinţă din California a înregistrat imagini inedite. Doi pui de urşi au intrat în casa propietarului şi au mers direct la frigider, relatează Houston Chronicle.

1861 afișări
Imaginea articolului Musafiri nepoftiţi: Doi urşi au intrat într-o locuinţă şi s-au servit singuri din frigider | VIDEO

Ca la ei acasă: Doi urşi au intrat într-o locuinţă din California şi s-au dus direct la frigider | VIDEO

În videoclipul publicat pe Facebook de organizaţia de caritate BEAR League se vede cum puii intră în casa lui Bryan Kengott din Tahoe Vista printr-un geam deschis. Unul dintre pui „se ocupă” de frigider, în timp ce celălalt se îndreaptă spre dormitor.

Kengott spune că urşii nu au creat daune majore şi a putut să îi sperie prin intermediul declanşării unei alarme în casă. Bărbatul susţine că animalele au încercat să se întoarcă în locuinţa sa în fiecare zi de la „spargerea” iniţială, dar Kengott a fost foarte atent să încuie fiecare potenţială intrare în casă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici